Indul az online Auchan vásárlás is

Nagyon jó dolog karosszékből bevásárolni, erről már írtam itt a Tesco online áruházzal kapcsolatban.

Időt, pénzt spórolsz vele és még ráadásul kényelmes is. (Akár még az autódat is eladhatod, ha csak főleg a bevásárlás miatt van autód.)

Jó hírem van, indul az Auchan online áruháza is, most éppen már a tesztvásárlókat toborozzák. Ha minden igaz, először Budapesten és környékén lesz elérhető a szolgáltatás, talán még az idén elindul a rendes üzem is, nemcsak a tesztvásárlók számára lesz elérhető a lehetőség.

(A tesztvásárló oldal viszont a vidéki áruházakat is felajánlja, lehet, hogy ott is indul már kezdéskor a kiszállítás? Ha arra élsz, próbáld ki, elfogadják-e a jelentkezésedet mondjuk Szegedről. Auchan bizalomkártya kell a regisztrációhoz.)

Share

25 hozzászólás

 • muczy

  Időközben a Tesco leállította a városon kívül szállítást, legalábbis felénk (Szeged)…

 • Naiva

  Végre, már nagyon vártam, mióta felröppent a hír, hogy ők is kezdik a házhozszállítást! Jobban szeretek az Auchanban vásárolni, mint a Tescoban, de utóbbi kényelmesebb és egyszerűbb volt a házhozszállítás miatt.. Csömörön élek, nekem elfogadta a jelentkezésemet, kíváncsi vagyok, beváltja-e a reményeket.az Auchan Csömör.. 🙂

 • reader

  Én nem próbáltam még, de T-s online vásárlót hallottam panaszkodni, hogy mást hoztak, mint amit rendelt, meg ilyesmi. Ilyen gyakran fordul elő?

  Illetve ugye a zöldség/gyümölcs lehet a kérdéses, amit a boltban maga válogat össze az ember, míg ha házhoz hozzák, akkor nem biztos, hogy olyan, amit szeretne. Összeválogatják a legszebb gyümölcsöket, stb. a rendeléskor, vagy csak beleborítanak annyit, hogy súlyra jó legyen, és nem törődnek különösebben a válogatással?

 • szabopal

  De jó! 🙂
  Még augusztusban fotóztam egy párt, ahol a srác mesélte, hogy fejlesztik az online rendelős rendszert. Nekem is a csömöri a van a legközelebb, de pont nem arra szoktam autóval közlekedni 🙂

 • Alapisten

  Én is jelentkeztem, de azt írta hogy sikeres a jelentkezésem, fogok kapni egy mailt a részletekkel. 1 napja ennek már, de még nem kaptam mailt. Másnak is lassan ment vagy rendszerhiba?

 • mamma

  Már megint csak Budapest. Elegem van belőlük, aki vidéki városban lakik az a másodosztály. Van harmad is… Vásárolok egy csomó online boltban, van egy olyan, ami Budapesten belül ingyenes.

 • yutte hermsgervørdenbrøtbørda

  @reader

  küldhetnek mást, ha épp nincs amit rendeltél, de simán mondhatod, hogy nem kéred. Árát levonják osztjónapot. Viszik szépen vissza.

  Gyümölcs dettó.

 • mamma

  Javítás: van olyan…

 • Garbo

  @reader:

  Éppen azért, hogy ne legyen visszáru, kizárólag szép zöldfélét hoznak ki a Tescotól.

  Néha van egy-két helyettesítő termék, de az külön jelölve a számlán, és ha nem kell, simán visszaküldöd, ki sem kell fizetned. Éppen emiatt törekszenek rá, hogy lehetőség szerint ne legyen olyasmi.

 • dreamer

  @reader
  Ha valami elfogy készletről akkor hoznak más márkából, de nem vagy köteles átvenni. Ezzel kezdik, hogy elfogadod-e a cseretermékekt, ha nem, akkor azt nem is kell kifizetni.
  Zöldség-gyümölcsből mindig a legszebbet hozzák. Gyanítom azért, hogy ne legyen reklamáció (a kevésbé szépeket nyugodtan hagyhatják a boltban, ott majd a betérő vásárló kiválogatja magának).

  Én Győr mellett élek, olyan helyen ahova nem szállítanak, de még így is megéri online megvenni mindent és hazafelé megállni 3 percre, ameddig bepakolják a cuccost a csomagtartóba, ingyen (személyes átvételnél nincs házhozszállítási díj).

 • Benoke

  Kíváncsi leszek milyen lesz de ehhez most bizalomkártya is kell, azt nem fogok kiváltani. Van már annyi kártyám nem hiányzik még egy. Tesco -hoz nem kell ilyesmi. Tesco -s bevált. Bár csak csomagolt árút hozatunk. Helyettesítő előfordul, de vissza lehet küldeni bármit ha nem tetszik. Minden rendben volt. Leszámítva azt ha valami olyasmit rendeltek ami biztonsági műanyag dobozban van azt eddig mindig a terméken felejtették. Persze a kiszállítók azt javasolják törjük össze vagy küldjük vissza… Egyedül Banánt rendeltünk ami nem csomagolt árú volt de felemás sikerrel. Bár az újítás óta sokat romlott a Tesco netes bolt használhatósága és sebessége. Írtam is nekik, tényekre szorítkozva, de nem válaszoltak. Helyettesítőbe szinte mindig belefutunk, de szinte mindig vissza is küldjük. Mindent egybevéve Pozitív a Tesco -s.

 • Izolda

  Tesconal jo, hogy nem kell atvenni a helyettesito termeket, de k. bosszanto tud lenni… pl. mikor kenyszeru dieta miatt megrendeled azt az egyfele akarmit ami neked jo, de mivel epp akcios, nincs belole (wtf), hanem hoznak mast, ami dragabb az eredeti aranal es meg csak nem is jo nekem (cukormentes helyett bio). Ketszer-haromszor belefutottam mar ebbe, a kiszallitaskor is rendelheto az, amit nem kaptal meg, panaszt hiaba teszel, uzenni nem tudsz, h cseretermeknel mire figyeljenek, mert a megjegyzest csak a kiszallitok latjak. Es akkor ott allsz a kaja nelkul…
  A tobbi cuccal sosem volt gond, bar mi is csak csomagoltat rendelunk. Akcios dietas cuccbol meg nem rendelek mert ugysem lesz.

 • gusson

  Sokadszor olvasom a hibás szöveget, ezért már nagyon kikívánkozik belőlem:
  A csomagolt árú áru olyan áru, amely tartalmazza a csomagolás költségeit, míg a nem csomagolt árú áru ömlesztve van.
  Szóval az áru nem egyenlő az árúval.
  grammarnáci off 🙂

 • ügyvéd

  Miklós!

  Itt a következő téma:

  vg.hu/penzugy/megtiltotta-az-mnb-egy-cegnek-hogy-a-reszvenyeit-nyilvanosan-ertekesitse-477007

  muhahahhaaha…. 😀

 • Tallérosi Zebulon

  Jelentősen javult az életminőségem, amióta nem járok hipermarketekbe. Két helyen vásárolok élelmiszert: Lehel Piac és Aldi vagy Lidl.
  Nem beszélve a sok meg nem vásárolt felesleges cikkről, amin meg pénzt takarítok meg. Próbáljátok ki!

 • gercss-e

  tescoba’ nem csak a helyettesitest lehet visszautasitani, hanem szinte barmit:

  XVII. A termékek átvételének megtagadása, a szerződéstől való elállás, azaz a termékek visszaadása
  Felhasználó jogosult az általa kiválasztott termékek vagy azok egy részének átvételét mindenféle indoklás nélkül megtagadni azzal, hogy a kimért termékek átvételét részlegesen megtagadni nem lehet. Amennyiben Felhasználó valamennyi termék átvételét megtagadja, úgy szolgáltatási díjat nem kell fizetnie. A visszautasított termékek ára természetesen nem kerül levonásra a Felhasználó bankszámlájáról.

 • vgaborka

  Regisztráltam, tegnap jött a levél:
  “A regisztrációja során sajnos olyan kiszállítási címet jelölt meg, ahová az Online Áruház tesztfázisa során még nem tudunk kiszállítást biztosítani.”
  Budapesti cím, 8 km-es (közúton, autóval) körzetemben 2 db (Dunakeszi és Fót) Auchan áruház van.
  Ha jól tudom a Tesco a budaörsi áruházból teljesíti a rendeléseket, lehet, hogy itt is ez lesz és csak pár budai kerületben lesz elérhető.

 • Warrior

  @vgaborka
  Sosem vettem még igénybe Tesco házhozszállítást, így lehet, hogy rosszat írok, tehát fenntartással kezeld, de:
  Rendszeresen látok a pesti oldalon, a belső és külső kerületekben is Tesco kiszállító autókat, ebből arra gondolok, hogy nem kizárólag a budai oldal pár kerültében elérhető ez a szolgáltatásuk.

 • vgaborka

  @Warrior
  Bocs rosszul fogalmaztam, lehet, hogy a teszt vásárlás lesz csak elérhető Budán (feltételezve, hogy tényleg a budaörsiből csinálják, legalábbis a bp-it). Vagy lehet, hogy most egy áruházból tesztelnek annak x km-es körzetében.
  Ha jól tudom a kiszállított cuccot is az eladó térből válogatják össze, nem pedig a raktárból.
  Tesco autó nálunk is rendszeresen szokott cuccot hozni. Gondolom a madaras tesco is teljes Bp-n fog szállítani. De ez meg csak béta teszt lesz.
  Pedig szívesen kipróbáltam volna.

 • rm

  @vgaborka
  A Tesco régen a Bécsi úti üzletéből is szállított házhoz, szerintem ez azóta sem változott. Sőt én még ennél is több üzletre gyanakszom.
  Persze az Auchan teszt még történhet 1 helyről.

 • marha

  Segítség! Tud erről valaki valamit?

  Ez egy átverés, kérlek.

 • andrew-andrew

  @muczy
  Tesco még hoz városon kivül (Szeged környéke).

  Auchan viszont nem. Jött a mail, hogy bocs de itt nincs teszt.
  Pedig várjuk! 🙂

 • marha

  Köszönöm! Csak szerettem volna többet tudni róla, mert gyanús volt.

 • Hajnalka

  Évek óta hiába könyörgök a Tescónak, hogy Pécsen is indítson online vásárlást. Nálunk jelenleg még egy üzlet sem szállít ki…

 • vgaborka

  Elindult az onlány cucc: online.auchan.hu/
  Van Környékválasztó-ja, viszont csak budai irányítószámot vagy Buda menti agglomerációt enged.
  Fb comment: “Kedves Vásárlóink jelenleg Budapest I., II., XI., XII., XXII. kerületeiben és Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Biatorbágy, Páty, Tárnok címekre szállítunk ki, a kiszállítási területeket folyamatosan bővíteni fogjuk. Megértésüket köszönjük.”