Kiszámoló életbiztosítás május

2017-05-07
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Kiszámoló életbiztosításban májusban 489-en vagyunk. A biztosítottak aktuális listáját itt találjátok, arra kérek mindenkit, ellenőrizze magát a tagsági szám alapján, szerepel-e a listán. (Keress rá a tagsági számodra a Ctrl+F keresési funkcióval.)

Két dologra szeretnék kérni mindenkit.

Az egyik, ne a hónap utolsó napjaira időzítsd az utalást, mert ha az hétvégére esik és utána ünnep jön, mint most májusban, nem fog időben beérni az utalásod. Legkésőbb 25-éig utald el a jövő havi biztosítási díjat, hogy biztos be is érkezzen időben.

A másik, hogy minden hónapban legalább 6-7 ember elküldi a postai leveleket, de elektronikusan már nem jelentkezik, így  elérhetőség hiányában nem tudom értesíteni őket. Ha jelentkezel az életbiztosításba, győződj meg arról, hogy mindent úgy csináltál, ahogy le van írva. Elküldted mind a két levelet és elektronikusan is megadtad az elérhetőségeidet. Egyébként teljesen feleslegesen postáztad el a két levelet.

(A Kiszámoló Életbiztosításról itt találsz bővebb infót, ha te még nem tudod, mi az.)

A biztosító felé az utalást itt láthatjátok:

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram