E-mail cím változása

2013-08-27
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Már nagyon sok bajom volt eddig is az indamail-lel, de ma telt be a pohár.

Rengeteg levelet nem kaptam meg, ezen szépen buktam is nyilván. Tanácsadásra, tanfolyamra jelentkezők kérték számon, hogy miért nem reagáltam az első levelükre. Nem volt első levelük... (Update: na pont most is befutott egy ilyen, aki az Akadémiára jelentkezett (volna).)

Le volt korlátozva 3.000 e-mailre a tárhely (összesen, fogadott, küldött, archivált, kuka, minden), állandóan törölgetni kellett és sakkozni a levelekkel.

Gyakran volt technikai hiba, a küldés gomb rengetegszer csak piszkozatnak mentette a levelet küldés helyett, válasznál eltűnt az e-mail cím és a többi.

De ma durrant el az agyam, amikor a sokadik levél után jöttem rá, hogy nem is küldi el a leveleket, mert egy alig látható helyen kiírta, hogy "ma már 100 levelet küldött, majd holnap próbálja újra."

Ez micsoda 2013-ban? Ez még 10 éve is égés lett volna egy mailszolgáltatótól! Mondjuk a 3.000 darab összes mail is.

Egy szó, mint száz, felejtsétek el a régi indamail-es címet, és mátol használjátok a kiszamolo kukac gmail pont com címet.

Previous Post
Napi 08.27.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram