Eszem megáll :)

2016-01-04
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Máté írt egy levelet, hogy most került kapcsolatba egy ügynökcéggel, amelyiknek az ügynöke P. bankos termékeket akart eladni neki. Én írtam régebben a csodálatos termékről, főleg a költségeiről, ami a szokásos lehúzós kategória, egy súlycsoportban van a unit linked biztosítással, aranyszámlával, timberland alapokkal és a többi termékkel, amit ügynöktől megvehetsz.

Az ügynök felvilágosította, hogy én régen náluk dolgoztam, de kirúgtak onnan és én bosszúból hazudozok össze-vissza mindent ezekről a termékekről, egy szavamat sem kell elhinni.

Az eszem megáll, mit ki nem találnak már kínjukban. 🙂

Máté kért, hogy áruljam el neki az igazságot, tényleg ez történt-e.

Nos, életemben még csak nem is hallottam a cég nevét és életemben soha nem dolgoztam semmilyen ilyen ügynökcégnél. Egyiknél sem.

9 éve voltam egy biztosítónál, ott egy bő fél évig dolgoztam. Amikor rájöttem, mit is árulunk, átmentem egy bankba, ott voltam mobilbankár, fiókvezető, egy másikban prémiumbankár és egy harmadikban kiemelt ügyfeleket kezelő akármi.

Se más banknál, se más biztosítónál nem dolgoztam, MLM rendszerű ügynökcégnél meg még véletlenül sem.

Nem, nem azért ekézem ezeket az elképesztően költséges termékeket, mert én is ezeket árultam, de kirúgtak, hanem azért, mert borzalmasan rossz és drága termékek, ami az ügynököt gazdaggá teszi, téged pedig szegénnyé.

Más ügynökök azt hazudják az ügyfeleknek, hogy én is pénzügyi termékeket árulok, ezért gyalázom az ő egyébként remek termékeiket, hogy mindenki az enyémet vegye.

Megint csak megnyugtatlak, az égegyadta világon nem árulok semmit, hacsak nem pénzügyi tanfolyamot és termékértékesítés nélküli tanácsadást, azokat is pont azért, hogy soha többet ne tudjanak hintába rakni mindenféle lehúzós ajánlattal.

Remélem, sikerült megnyugtatni mindenkit, nem önös érdekből és bosszúból "szapulom" ezeket az egyébként fantasztikus termékeket. Hanem mert elképesztően rosszak és drágák. 🙂

(Mondjuk az is sokatmondó, hogy a cikkekben leírt tényekkel nem tudnak mit kezdeni, ezért csak a személyemet akarják hitelteleníteni, hogy mentsék a menthetetlent.)

Ha még nem olvastad, olvasd el ezt a cikket: Ideje tanulnod

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram