Forintérmék vásárlása

2018-05-30
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Írtam hétfőn, hogy megjelent egy új ötvenforintos érme a Családok Éve alkalmából, többen kérdeztétek, hol lehet venni belőle.

Hogy ötven forintért hol jutsz hozzá, azt sajnos nem tudom, (már azon kívül, hogy figyeled a kezed között átmenő érméket), de a forint érméket a Magyar Pénzverő Zrt. gyártja és "első napi veret" címen náluk meg tudod venni használatlan ("verdefényes") állapotban, díszcsomagolásban 1.190 Ft-ért. A konkrét terméket itt találod, további hasonló terméket erre.

(Ami fontos, hogy érmét, vagyis hivatalos fizetőeszközt csak ők bocsáthatnak ki, más csak éremnek hívhatja a sajátját, ami szép és csillogó, de nem lehet vele fizetni a boltban. Ezért nem mindegy  hogy érme vagy érem.

)

Elérhetőség, nyitva tartás, miegyéb a honlapjukon megtalálható.

(Update: az egyik hozzászólás szerint a fenti boltban elérhető 50 forintért is az ilyen érme díszcsomagolás nélkül, nem verdefényes állapotban. Ha valaki más is próbálta már a beszerzést itt, erősítse meg egy hozzászólásban.)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram