Egy hétig ingyen hívás Viber-en

Olvasom a hírt, hogy a magyar telefonszámmal regisztrált felhasználók egy hétig ingyen használhatják a Viber out-ot, vagyis a fizetős Viber-t, amivel rendes vezetékes és mobilszámokat lehet hívni az interneten keresztül.

Nosza, rákeresek, sehol semmi infó az akcióról. Se a Viber oldalán, se a Viber alkalmazásban egy szó sincs a lehetőségről.

Regisztrálok a Viber out szolgáltatásra, utána is semmi hír.

Na mindegy, kipróbáltam, egyenleg nélkül hívtam mobilt, kicsöngött és tudtam beszélni.

Szóval, akkor tényleg, mától egy hétig ingyen tudsz hívni több országban mobil és vezetékes számokat is.

Utána viszont majd méregdrágán, a magyar mobilt 39 Ft+ áfáért tudod majd hívni, ennél még a magyar feltöltőkártyákkal is olcsóbban telefonálsz és még a minősége sem volt túl jó a viberes hívásnak.

(Én most a stuntcalls-t használom, jó minőségben egy eurócentért hívok magyar mobilokat, bővebb infó itt.)

Mindegy, ennyiért megéri az akciós hét, használd bátran mától egy hétig a Viber out-ot is. (Ha van valami hivatalos linked az akcióról, oszd meg a hozzászólásokban.)

Igen, nyaralás alatt is használhatod külföldről hazatelefonálni.

Share

35 hozzászólás

 • Zsolti2
  Köszi, működik!
  (Bár jó rég óta én is stuntcallos vagyok és a mobilszámlámat is a cég állja, de megosztottam, biztos jó lesz valakinek 🙂 )
 • Penge
  Sosem értettem miért éri meg bárkinek ilyen drága VoIP szolgáltatást használni, amikor ott vannak a Dellmont-os szolgáltatók 3-4-5 forintokért.

  A hangminősége meg annak se rosszabb. Amióta pedig Android 6-ban végre be lehet állítani a gyári alkalmazásban is a SIP klienst, azóta maximum az egyenleget megnézni kell az nagyon elQrt menürendszerű MobileVoIP nevű alkalmazás.

  Olyan szinten elégedett vagyok a VoIP-pal, hogy a kiszámolós flottába is ezért nem léptem be, mert még a havi 2000 is évi 12000-re jött volna ki (100 mega mobilnettel), bluemobilnál meg 2 hónapig 90 forintos mobilnetes trükközéssel 3480-ra jön ki az éves díj (3000-rel pedig alapból fel is kéne tölteni, hogy ne tiltsák le a SIM-et).

 • Penge
  * jav 24000-re.
 • V
  itt van a viber kozlemenye az akciorol angol nyelven: viber.com/hu/free-calls-hungary-offer-terms
 • Attila
  viber.com/hu/free-calls-hungary-offer-terms
 • Kiszamolo
  Ezt a hírt most tehették ki, mert hirtelen hárman is megtalálták, eddig meg senki.

  Azért köszönjük.

 • Lui
  Kell a fenének a viber, akkor sem ha ő fizet. Kb. 3 éve már hogy letoroltem, ott a FaceTime es az iMessage.
 • jurta
  Érdekes, mennyi jó tapasztalatotok van. A blog biztatására regisztráltam, töltöttem egyenleget, próbáltam más országban ügyfélszolgálatokat hívni, amikor szükséges volt, igazán kitartóan (“legközelebb majd biztos jobb lesz”), de annyit égtem a VoIP-hívások borzalmas minőségével, hogy végül ráálltam arra, hogy csak a Skype-ot merem használni erre (legtöbb szóba jövő országba ~7 Ft/perc a vezetékes).
 • V
  igen a portfolio-n jelent meg egy cikk 15:50-kor, abban volt a link. Az a gyanum hogy valaki olvasta a blogod a szerkesztosegbol es utannajart a viberes akcionak. Mar csak azert is mert ha jol latom a te cikked korabbi.
 • Vili
  Nekem sem jöttek be ezek a voip cuccok, folyton gond volt a minőséggel. Az oldalon ajánlottakat próbáltam pedig …
 • szocske
  nekem sem vált be a voip, sokszor visszhangzott, akadozott, késett a hang, egyszer feltöltöttem 10 dollárt (vagy eurót?) valahová, szerintem 9,5 még mindig a számlán lehet.
 • Dr. Tóth Róbert
  EZ SZÉP, DE HOL VAN A RÉGEN ÍGÉRT ÉLETBIZTOSÍTÁS AJÁNLAT?
 • Kiszamolo
  Kedves Róbert, ha csupa nagybetűt ír a gép, meg kell nyomni még egyszer a Caps Lock nevű gombot és újra jó lesz.
 • Bartha Olivér
  Azért nem korlátlan Viber out használat ugyanis 10 perc után megszakítja a kapcsolatot. Ezt valahogy senki nem említette.
 • Kiszamolo
  olivér, igen, újra kell tárcsázni. Azért csinálták, hogy ne legyen belőle bébiőr.

  De attól még korlátlan.

 • BTM
  Nekem tegnap este hét után üzenetet küldött a Viber (Viber-en keresztül, naná), hogy a héten létezik ez a lehetőség.
 • Times
  Nekem tegnap még működött az ingyen hívás. Ma már valamiért nem engedi. 🙁
 • Zsoca
  Háát, én ettől függetlenül inkább váltok a kiszámoló flottára, oké hogy drágább mint a voip de már elegem van a minőségéből.
 • Gigi
  Pár perce küldött a Viber egy üzenetet magától, azaz ők értesítettek.
 • Zsolti2

  Milyen körülmények között volt rossz a VOIP hivásaid minősége? (miről hívtál, milyen net mögülről, stb…) Kíváncsi vagyok.
 • Vanilla
  viber.com/hu/free-calls-hungary-offer-terms

  Igen ,valóban ingyenes a fent említett 100 országba és valóban 10 perc után megszakítja, holott korlátlannak írja máshol! Nekem tegnap este jött a viber-ra az ajánlása free 1 hétnek! 20-a déltől 27-e 11:59-ig működik!

 • Vanilla
  This offer is limited to 10 minutes call duration. Említették Bartha Olivér a 10 percet! El kell olvasni!
 • napalm
  Ha már voip.
  Skype kezd megszelídülni, a prohardveres voip topikban már kibeszéltük, beteszem ide is infóba:
  Korlátlan Magyarország (mobil és vezetékes)15,24 euro (~4800 forint), illetve létezik korlátlan Európa 24,13 euro.
  Lehet perc egyenleget is vásárolni (ami felhasználható mobil és vezetékes irányba is).
  Jövő hónapban tervezem kipróbálni.
  secure.skype.com/hu/calling-rates?wt.mc_id=legacy, majd bepötyögni Magyarország és lehozza a díjakat.
  Igazándiból ha az embernek úgy is van mobilnet a telefonján (és okos telefont anélkül használni nem érdemes, illetve ez mellett még elég sokat is beszél (én nem;) ) annak még jó alternatíva is lehet egy ilyen korlátlan csomag.
 • Kiszamolo
  Napalm, milyen a minősége? Régen nagyon rossz volt és ennyi pénzért és 1534 percet beszélek mobil írányba vagy ötször ennyit vezetékes irányba, ami azért nem kevés.
 • napalm
  , volt creditem feltöltve, vegyes minőséget produkált mobilneten, de lugosi olvtárs a prohardveren meg van vele elégedve.
  Jövő hónapban ha lesz indíttatásom veszek 100 percet és kipróbálom.
 • jurta

  Gagyi VoIP-okat (freevoipdeal, VoIPBlazer – akkoriban ezek voltak Magyarországra a legkedvezőbbek, a blogon is ajánlva) 2015 második felében, 2016 elején próbáltam használni. Akkor még nem volt okostelefonom. Böngészővel (többnyire saját Windows hiánya miatt), több különböző számítógépről, helyről, (átlagos) vezetékes netkapcsolattal és audioeszközökkel, 2 földrészen. Voltak sikeres hívások is (bank, várni kellett és billentyűket nyomkodni), de mintha egyre fogytak volna. Nemcsak akadozó, hanem hangtalan hívások is voltak (vagy nem hallottam semmit, vagy a másik fél engem), egyre több, ami elég gáz, ha egy ügyfélszolgálattól kellene valamit megtudni.

  Skype: számítógéppel és telefonnal, vezetékes és mobilinterneten, 2016. februártól, 3 földrészen, egyetlen problémás hívásra sem emlékszem.

 • Kiszamolo
  jurta, talán minden 12-15. hívás rossz minőségű és akkor is sokszor a netkapcsolat a hibás. Fontos helyekre meg ott a call back, ami drágább, mert az első perc 21 forint, utána meg 8 forint.

  De ha valaki sokat telefonál, ott a flotta. Nekem azért van voip, mert nagyon keveset telefonálok, még a 2.000 forintos csomag is felesleges.

 • Gábor
  ezekkel a beta szolgáltatókkal az a baj, hogy random módon emelik/változtatják az árakat
  itt lehet az aktuális percdíjakat összehasonlítani:

  voipkredi.com/page.php?page=betamax-dellmont

 • Zsolti2

  Nekem hardveres VOIP telefonom van stuntcalls-szal. Eleinte voltak problémáim vele, mert a routerem nem volt megfelelően beállítva hozzá, úgyhogy ezt meg kellett oldanom. Én erre a VOIP-ra cseréltettem le a sima vezetékest (4000 volt a havidíja), az IP telefon volt egy húszas, külön vettem még egy kézibeszélőt, az 10, számhordozás 5. Ha kiszámolod, már bőven a megtérül kategóriába tartozik és ez volt a lényeg. 3000-el szoktuk tölteni. Tavaly novemberben volt az utolsó feltöltés és azóta is van még 4€ legalább 🙂
  Cserébe viszont az internettől és az áramszolgáltatótól függ, hogy tudsz-e telefonálni…sima vonalasnál ugye ez nincs.
  Lényeg a lényeg, panaszt nem hallottam már rá otthonról régóta.
  Öcsémnek van MobileVOIP-ja, neki valóban nem túl jó a hang minősége, nagyon halkan hallom, amikor beszél, de a fentiek miatt ez a telefonjától függhet, nem pedig a VOIP szolgáltatótól.
 • Kiszamolo
  zsolti2, az öcséd menjen be a mobilevoip program beállítások menűbe és húzza feljebb a mikrofon hangerejét a “volume contol” alatt. Én már rutinból csinálom, ha újratelepítem a mobilevoip-ot.
 • BTM
  És ha én StuntCalls rendszerről hívok bárkit, akkor azt a hívott fél úgy fogja látni, mintha én a mobilszámomról hívtam volna? (Persze, ha a hívott szám is mobil, vagy kijelzi a bejövő hívásokat.)
 • Kiszamolo
  btm, igen, de be kell állítani. Küldenek egy ellenörző sms-t és azzal aktiválod.
 • BTM
  Köszönöm! Így már egyre izgalmasabb.
 • Penge
  Az a baj, hogy Skype mellé bőven kell 1 giga mobilnet, mert nagyon adatigényes és annyival nem jobb.

  A MobileVoIP helyett ha tudsz mást használni, amibe bekonfigurálod SIP kliensként, akkor azt válaszd, mert a MobileVoIP nem a legjobb. A gyengébb telefonokkal (ilyen 512 RAM) is tapasztaltam, hogy nem igazán jó. Szóval ami fontos, lehetőleg ne MobileVoIP-ot használj és erősebb telefon ajánlott. A többi evidens, mint a nem lassított mobilnet, normális téterő (lehetőleg LTE a késleltetés miatt) és természetesen szolgáltató oldaláról se legyen tiltva/zavarva a VoIP.

 • BTM
  Telepítettem ezt a StuntCalls alkalmazást. Tetszik. Köszönöm, hogy felhívtátok rá a figyelmemet! A privát telefonomról keveset beszélgetek ugyan, de az a kevés sem mindegy, hogy mennyiért.