GlobAllShare: Átverés vagy lehetőség?

Újabb fantasztikus lehetőség landolt a postaládámban, a GlobAllShare ajánlata, ami nem kevesebbet állít, mint részesei, sőt egyenesen részvényesei lehetünk “a jövő legnagyobb korlátozások nélküli közösségi oldalának”.

Az új oldalon minden ingyen lesz, ingyen telefon, ingyen filmek, játékok, zenék, SMS küldés és ami csak szem-szájnak ingere.

De a legjobb, hogy aki most toboroz embereket az oldalhoz, egyenesen részvényessé válik, így ha öt embert toborzol, akik szintén így tesznek, 19.531 GAS részvény boldog tulajdonosa leszel, és havonta részesedsz a cég profitjából, vagyis akár 5-20 ezer dollár bevételed lehet havonta a semmiből.

 Ez most vagy az évszázad lehetősége, vagy átverés.

Próbáljuk meg kitalálni, melyik.

Nézzük meg az oldalt: fájdalmasan primitív oldal, minden funkció nélkül. Sehol egy bemutató videó, egy tervezett felépítés, egy cégnév, egy elérhetőség, ügyfélszolgálat, telephely, fotó a cégről, vagy bármi egyéb. Körülbelül fél óra munkával lett összedobva, eltekintve a fordításokra szánt időtől.

A regisztráció után kicsit szofisztikáltabb belső fogad minket, de továbbra sem tudunk meg semmit a mögöttes cégről.

A regisztrációnál nem kell megadnunk csak nevet, e-mail címet és jelszót. Hogy fogják elküldeni a részvényeket? E-mailben? Hogy fognak bejegyezni a részvénykönyvbe, mint részvényest? Mi lesz az ISIN kódja az értékpapíroknak, hol fogják vezetni az értékpapír-számlát?

Ki áll az oldal mögött? A domain.com szerint egy GlobAllShare Inc. nevű angliai cég, aminek egy elég kamu szagú 44.8708898888-as telefonja van. Rákeresve a cég állítólagos címére és telefonjára, egy virtuális irodaszolgálatot találunk, de még ennek ellenére sem ismeri a Google a cég nevét, vagyis sanszos, hogy ilyen néven cég nem létezik sem Angliában, sem máshol a világon, legalábbis hivatalos cégjegyzékben sehol nem szerepel. (A weboldalt kiszolgáló szerver pedig német.)

Az oldal oroszul, magyarul és angolul tud, ami lássuk be, nem egy jó ómen, főleg nem egy “worldwide” közösségi oldaltól.

Az is érdekes, hogy ezt a fél éve sem létező oldalt csak egy évre regisztrálták az általános kettő helyett, már pedig ha nagy terve van vele az oldal gazdájának, miért akart spórolni az évi 10 dolláros regisztrációs díjon? (A Facebook például ki van fizetve 2020-ig már most is.)

Felmerülhetne bennünk a kérdés, miért akar valaki fizetni nekünk az idők végéig fejenként havi 5-20 ezer dollárt, vagyis évi 60-240 ezer dollárt minden évben, amikor ennyi pénzből egy egyszerű marketingkampánnyal felhasználók tízmillióit érné el?

Miből lesz a busás haszon, ha “minden ingyenes és az is marad”?

Még sok kérdésünk lehetne, de szerintem inkább próbáljuk meg kitalálni, mi is a valódi célja az oldalnak?

Az első, hogy ingyenes spam-listát gyűjt a naiv userektől.

A második, hogy lustaságból minden második-harmadik ember ugyanazt a jelszót használja a webes regisztrációnál, mint ami a postaládájának a jelszava. Ezért lehet, hogy oda akarnak bejutni, hogy onnan zúdítsanak spam áradatot az összes ismerősödre.

Vagy az igazi átverés később jön, utalj el 50 dollárt, hogy megnyithassák az értékpapír-számlát, ahová jóváírják a részvényeidet. Vagy add meg a számlaszámodat és a PIN kódodat, hogy utalhassák a havi apanázst.

Bár szerintem egyszerre mindhárom célt kitűzték az oldal készítői.

Úgyhogy rossz hírem van: szerintem megint nem fogsz meggazdagodni a soha vissza nem térő fantasztikus lehetőségből.

Share

375 hozzászólás

 • KXaXa
  Jól érzem, hogy az ilyen fantasztikus lehetőségekből soha ki nem fog fogyni a világ?
 • kp
  Megnéztem… Aki egy ennyire primitiv szöveg alapján beregel, azt nem tudom a szívem mélyéből sajnálni. Ez meg az érem másik oldala 😉
 • Lomnici Tamara
  Ó, kérem ennél vannak sokkal-sokkal profibb és régebbi hasonló oldalak, például ilyen a Sitetalk, maga nagy Open Network rendszerével. Röviden: ők a Facebok babérjaira törnek, és ebből pénz lesz. Már évek óta nyomják a sületlenségüket, én kiváncsiságból voltam egy ilyen fejtágításon a budapesti Lurdy házban is. Amit ott hallottam, hát az gyakorlatilag egy mesedélutánba ágyazott közgazdasági bukfenc volt iszonyatos marketing köntösben.
  Akit érdekel: http://sitetalk.com/ és az opn.com oldalakon nézelődhet. Külön felhívnám a nagyérdemű figyelmét, hogy az utóbbin a kapcsolat egy Kajmán-szigeteki cím, ami részemről egyértelműsíti a globális átverés nagyszerű és egyértelmű gyanúját.
 • pozsy
  Én arra lennék kiváncsi, hogy vajon az angol és az orosz mellett miért pont a magyar a harmadik elérhető nyelv. Csak a magyarok dőlnek be ezeknek, és így ez a legjobb célcsoport?
 • Kiszamolo
  Szerintem magyar (is), aki mögötte van, esetleg oroszokkal karöltve.
 • Matthew
  És mennyi és mennyi ilyen van… Az a baj, hogy a szegény ember a legkisebb gyökerekbe is megkapaszkodik, mert úgy van vele hogy na most végre! aztán jön a koppanás. De ha nem kezd bele, mardosni fogja a kérdés hogy lehet bejött volna. Sajnos ilyenek vagyunk, és ahol szegénység van ott naív emberek is vannak…
 • mtoma73
  Jó ez a teljes ingyenesség, nyilván ők, mint GlobAllShare nem kérnek pénzt az sms-ért, de a szolgáltató, akin keresztül küldik, majd fog. Végülis én is mondhatnám elméletileg, hogy bárki jöhet és küldök sms-t akinek szeretne, és én ezért nem kérek pénzt, de a mobilszolgáltatóm sajnos 20 ft-ot kér sms-enként, ezt azért ki kellene fizetni.
  De azért igazából nem mondom. 🙂
 • Hát sajnos erről már csak a két klasszikus jut eszembe: a) míg szar van, légy is lesz 2) Nagy Bandó klasszikusa a királyfiról, akinek a banya azt ígéri, ha megdugja, ifjú és gyönyörűséges királylánnyá változik. Királyfi meghajtja anyókát mint Singer a varrógépet, nem történik persze semmi, királyfi kérdőre von, mire a banya vihogva: hány éves vagy királyfi? 25. Huszonööööt? Ééééés még hiszel a mesékben????:D
 • krisz1201
  De ha valóban bejön, és nem próbáljátok meg, akkor jöhet az oltári nagy cumi amiről lemaradtatok! így is meg lehet közelíteni nem igaz? az emberek sajnos hitetlenek.. mindenki keresi a lehetőséget,….

  Mivel a hozzászólásban egymást érték a szellentés, nemi aktus, nemi szervek és társaik, kénytelen vagyok átfogalmazni: a kedves kommentelő szerint minden ilyet ki kell próbálni és csak utólag mondani róla véleményt.

  Nos, ami pöcegödörnek néz ki, azt nem fogom kiinni, hátha mégis gulyásleves. Főleg nem a huszadik alkalommal.

 • Gábor
  Én szívesen olvasnék egy MLM-es elemzést. Nekem elég negatív a véleményem. Nem tapasztalat miatt, hanem maga az MLM modell sok sebből vérzik.
 • Darkosia
  Azt hiszem régebben már volt egy-két konkrétról, és az ilyesminek mindig az lett a vége hogy megjelent pár anyagilag is érintett beszervezett egyén és megpróbált a hozzászólások között toborozni. Szóval én ellenzem az ötletet.
 • Con_Sole
  Komolyan emberek… 21. század, MLM… noooooooormális?
 • mikve
  Hihi ez jó, olyan mint ez a keress pénzt hirdetésekre kattingatással, fél év alatt összejön vagy 10 dollár, amit utána soha nem fizetnek ki.

  (A Google Adwords legalább sokkal profibban csinálja, nekem nagyon erős gyanúm, hogy az üzleti modell része, hogy – tetszőleges indokkal – véletlenszerűen letiltogatják a fiókok egy részét, a bennük lévő pénz pedig elveszik – azaz nem kell kifizetni. Ügyfélszolgálat gyakorlatilag nincs, ha mégis válaszolnak, akkor is annyit, hogy bocs, ez van 🙂

 • SiteTalker
  Azért a SiteTalk-ot ne keverjük ide. Én 2009 óta a tagja vagyok és mind a részvényekből, mind a közösség erejéből, csoportból nem kevés pénzt osztott vissza a rendszer, pedig én kismiska vagyok a nagy üzletépítők mellett. Tehát fizikailag folyamatosan ki tudtam venni a jutalékaimat, vagy ha kellett eladtam a részvényopciókat is. Ez tényleg egy silány kamu szagú, mármint a globallshare. Egyébként a tech.hu és Kanada Világa is beszámolt a SiteTalk-ról mint használható közösségi oldalról.
  tech.hu/2013/02/28/mindent-egy-helyen-x/
  http://kanadavilaga.com/2013/03/11/mindent-egy-helyen-sitetalk/
 • majomka
  Már ne haragudj, de a fizetett hirdetés-cikkek semmit sem bizonyítanak, az első link végén még az x is ott figyel 😀
 • majomka
  Nah, végigolvastam a sitetalk cikket (a két oldalon ugyanaz) + alatta a commenteket. A kanadavilaga-n egy lelkes agymosott saját maga előző kommentjének minden egyes szavával egyetért, a techhun konkrétan agymosott zombik serege áradozik a sitetalk nagyszerűségéről, és szokásos mlm stílusban butáz le emberteket, akik “annyira korlátoltak, hogy nem akarnak sikeresek lenni”. Tiszta zepter/nuskin feeling.
 • Lomnici Tamara
  Már ne haragudj, de egy olyan “bármi”, ami úgy kezdődik, hogy fizess be 2000 eurót, és akkor majd lesz valami(értsd ígéret hegyek), azt egy komoly ember komolyan tudja venni?

  Mivel informatikus vagyok kicsit utánajártam, hogy a Facebook versus SiteTalk verseny hol is áll. Az, hogy a Facebook Page rank-je a tizes listán 9, a SiteTalk pedig sehol nincs, mondjuk nem lepett meg, de hogy az összes oldalletöltések 90%-a bandaglesi(!) az már merőben érdekes (lehet, hogy ott van a fejlesztőcsapat?), Európában meg a 60% Ljubjana, ez is rejtély számomra, hogy miért.

 • R737FA
  Nagyon komoly referencia.
  Az első link “(x)”-szel jelölve, tehát bevallottan hirdetés, azért íródott, hogy reklámozza a SiteTalk-ot. A második linken pedig az első alapján íródott cikk olvasható (dátum alapján ez került ki később), tehát ez is irreleváns.
  Van esetleg egyéb – szóhasználatoddal élve – “fizikai” bizonyítékod arra, hogy a SiteTalk nem átverés? (Nekem is van évek óta SiteTalk-kal foglalkozó ismerősöm, és egy büdös buznyákot nem látott még belőle. Annál több idejét és pénzét ölte már bele…)
 • Mugerin
  Az átverések egyik jellemzője, hogy hirdetésként megjelenített “cikkekre” hivatkoznak, mint referencia.

  Ez a belinkelt 2 SiteTalk cikk is fizetett reklám. Tech.hu-n még az X is ott van, míg a másikon valami lacka980 próbál maga alá balekokat toborozni.

  SiteTalk ugyanúgy egy átverés, mint a többi. Piramisjáték! Ez nem zárja ki, hogy te pénzt keress vele, de csak addig működik a dolog, míg a belépők befizetései meghaladják a kivenni kívánt összegeket.

 • Sanyi
  Winggo.com, tenyered.com, Work Benefit, Life Card, Magyar Kedvezmény Kártya, Globallshare. Sok sok közös van ezekban a honlapokban. Többek között mindegyik honlap milliós jövedelmeket ígért szinte munka nélkül. Persze amikor fizetni kellett volna, a Wingoo is bezárt, a tenyered is…
 • Sanyi
  Home Work Benefit, az előbb a Home lemaradt, bocsi)
 • caboclo
  A “sok sebből vérzik” enyhe kifejezés. Inkább a “nagy bukta” írja le a valóságot. Persze nem mindenkinél: nagyjából minden 300. ember tényleg jól jár az MLM-nél, csak a többi 299 szívja meg.
 • caboclo
  Akkor szerencséd van, mert a pilótajáték elejére sikerült pozicionálni magad. De attól még a SiteTalk egy mérhetetlen átverés. Saját bevétele meg közel semmi (mármint a belépési díjakon kívül). Miből is lenne, amikor a tagok nagy része pakisztáni, bangladesi meg kelet-európai, és tényleges árbevétele “előnycsomagok” meg “tizenkettő egy tucat” webáruházak révén lenne, ahol a kutya se vásárol?
 • Lou
  Valaki, aki belelát, meg tudná mondani, hogy ezeknél van bármilyen lehetőség, hogy az ember a korábban (sajnos gondolkodás nélkül) befizetett pénzét visszakapja? Konkrétan a SiteTalkról van szó. Köszi szépen a segítséget.
 • Lomnici Tamara
  Azt a leborult szivarvégét, te voltál olyan ‘bátor’, és befizettél 2000 eurót? Mi volt az a szép lilaködös édes mese, ami miatt nem lehetett kihagyni a kihagyhatatlannak tűnő kihagyhatót?
  Félre ne értsd, én is voltam egyszer a Lurdy házban egy ilyenen, de ott helyben 2 perc googlizás után (még jó hogy volt laptop nálam…)levágtam, hogy átverés a köbön ez esemény. A Facebook csíra korában is reményteljesebb volt, mint most a Site Talk. Meg az sem volt gyanús, hogy az opn.com főoldalán már egy Kajmán szigeteki cím van, mint kontakt info?
  Sajnállak, mert sehogy nem kapod vissza a befizetett összeget, ennyi volt a tanulópénz, remélem ezek után te is terjeszted, hogy soha senki ne dőljön be ennek a szélhámosságnak. Bedől az majd magától!
 • Janos
  szerintem olvasd at a felteteleket. A legtobb csalas az elejen meg szokott fizetni, hogy ezzel is hitelesebbnek tunjenek a nagykozonseg elott. Ha esetleg ez nem segit, akkor probalkozzal a hivataloknal ( PSzAF, GVH, Fogyasztovedelem, Rendorseg ), hatha ok tudnak segiteni. Mindenesetre a ceggel kezd, es egy olyan hangvetelu levellel, ami szerint szukseged van a penzre, vagy egy reszere. Ha nem kapsz kelloen pozitiv valaszt, akkor masodik korben probalj meg fenyegetozni, hogy az illetekes szervhez illetve a mediahoz fordulsz. Harmadik korben pedig mehel a hivatalos ut, ha fenyegetes se jott be.
 • Lou
  Köszönöm a válaszaitokat. Nem én, hanem egy pénzügyi dolgokban tájékozatlan családtagom ment bele, és csak utólag derült ki. Nem Lurdy-házas esemény volt, hanem egy sajnos gátlástalannak bizonyuló pénzügyi közvetítő vitte bele, aki egyébként nagy biztosítóknak is dolgozik, tehát a családtagom megbízott benne, és elhitette vele, hogy ez is egy ilyen befektetési lehetőség. Az illető közvetítő egyelőre hárítja a pénz visszaadását. Már én is gondoltam a hivatalos útra, csak nincs túl sok dokumentum a kezünkben. Valaki esetleg tud olyanról, hogy a hatósági fellépés ilyen esetben sikeres volt?
 • Janos
  Szerintem egy erdeklodest mindenkeppen meger. Raadasul ha osszeszedtek nemi terhelo bizonyitekot, akkor a media azert is jo lehet, mert ok keresnek meg balekokat, es ha megfenyegetitek, akkor lehet, hogy inkabb visszaadjak a penzt, csak nehogy par balekrol lemaradjanak. De persze elotte probaljatok meg szepen kerni, es a szep kereseket rogziteni ( telefonbeszelgetes, e-mail, mindegy, csak nyoma legyen )

  Ha keves papir van a kezetekben, akkor a hatosagok lehet, hogy semmit se tudnak tenni, de az ilyen cegek nem mindig orulnek, ha vizsgalodni kezd a hatosag, ugyhogy egy probat szerintem meger.

 • Lou
  Köszönöm szépen.
 • Lajos Zoltán
  cashback-revolution.com/
 • cifra
  A Sitetalkban én is dolgoztam közel másfél évet.149 Eurót tettem a bizniszbe,mert nem mertem többet,meg nem is lett volna miből.Nekiálltam toborozni az embereket,jöttek is a jutalékok rendesen.Kb.25 ezer eurót kerestem másfél év alatt jutalékokból s a részvény opciók eladásából.Csak az volt a gáz,hogy hirtelen túl sokan akarták visszakapni a pénzüket!Szerintem az életben nem kapja vissza senki…Most tőzsdére viszik a Sitetalkot! 😀 😀 A Görög tőzsdére,valami Ciprusi offshore cég…Beszarok!Ezzel a vezetőség le is védi magát,mert a tőzsdére lépést megígérték,s íme itt van!Ekkora átbaszást!
 • DrHorvath
  Kedves R737FA!
  Itt valami totális félreértés van…
  2012. májusban azért vált le az MLM rész a SiteTalk-ról, hogy egyszer és mindenkorra ne keverje össze az átlagember a közösségi oldalt a network markatinggel.
  Sokan aposztrofálják a mai napig a SiteTalk-ot mint “pilótajátékot”.
  Nos ez így helyes, ahogy Ön írja, hogy “egy büdös buznyákot” nem látott belőle, hiszen aki a közösségi oldalra regisztrál, nem is kereshet készpénzt a rendszerből csak olyan az oldalon felhasználható “krediteket” amilyen rendszer a SiteTalk mellett számos más ismert közösségi oldalon is megvalósult már.
  Vagyis aki hisz az MLM-ben, a meggazdagodásban, szereti csesztetni a barátait, hogy gyere előadásokra és még sorolhatnám, ott a lehetősége arra, hogy mint SiteTalk tag, továbblépjen, és aktiválja az OPN tagságát.
  Jogi értelemben a SiteTalk és az OPN két külön cég, ne keverje össze senki a SiteTalkot az MLM-mel!
 • DrHorvath
  T.Mugerin!
  A választ már fentebb megadtam az R737FA részére.
  Nem kívánok vitatkozni, hogy az MLM cég, az OPN az átverés vagy nem átverés, piramisjáték vagy nem piramisjáték.
  A SiteTalk egyértelműen nem az, mivel a SiteTalk rendszerében nincs lehetőség hálózatba szerveződni, és hálózati jutalékban részesedni.
  2013 folyamán a SiteTalk jogi és gazdasági értelemben is teljesen levált a Kajmán szigeteken bejegyzett OPN cégről, és egy Máltán bejegyzett cég vette át a működtetését.
  A változások óta a felhasználók egy egészen más SiteTalk-ot kaptak a kezükbe, az most már felhasználóbarát, és folyamatosan kötik be azokat a funkciókat, ami a fiatalokat igazán érdekli, pl zene/film letöltés, társkereső szolgáltatás stb.
  A SiteTalk tagok önként választhatják, hogy aktiválják-e az OPN tagságukat, mint ahogy egy Facebook tag is beléphet az Amway-be ha akar, ettől még a Facebook nem lesz piramisjáték.
 • DrHorvath
  Kedves Lou!
  Ön azt mondja “korábban befizetett”, és a SiteTalk-ról van szó.
  Tudtommal a SiteTalk-ba senki nem fizetett be pénzt (jogi értelemben).
  A SiteTalk auditációját egy Emirátusokbeli cég végezte 2013. tavasszal, az üzleti jelentésben nem szerepel, hogy valaha is “tagok” befizettek volna pénzt ennek a társaságnak.
  Azok a tagok, akik 2010-2012 között annak a reményében eszközöltek pénzbefizetést egy bizonyos Unaico Holding Ltd. számlájára, hogy a befizetéssel párhuzamosan tulajdonossá válhatnak a SiteTalk közösségi oldalban, van egy rossz hírem, a korábban Seychelles szigeteki bejegyzésű Unaico Holding Ltd. már megszűnt, ők adták ki a számlát a korábban befizetett 500 vagy 2000 Eurókról. Jogi értelemben senki nem vett opciót, azt ajándékba kapta. Mivel a számla és a szerződés termékvásárlásról szólt, és már a cég sem létezik, a választ Ön is kitalálhatja…
 • DrHorvath
  Kedves Lou!
  Ha a T.közvetítő úgy közvetített, hogy a pénzt ő vagy az ő irodája vette át és erről szerződés is készült, akkor ha ez még 5 éven elül van, akkor polgári peres eljárásban neki lehet futni a dolognak.
  Ha a közvetítővel semmilyen papír, szerződés nem készült a közvetítői szerepéről, akkor sajnos jogilag nem lehet fellépni ellene. A megtévestés ugyanis azért nem állná meg a helyét, mart az átadott pénzről az akkori cég termékvásárlásról szóló számlát állított ki, amely az apró betűs rész és az előkereshető akkori Üzletszabályzat szerint megerősítette, hogy a vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy az általa kifizetett összegért járó termékeket / szolgáltatásokat megkapta. A reklamációs időn ez már rég túl van, ha Ön a szolgáltatásokat nem kifogásolta me, vagy a termékeket nem küldte vissza, most néhány év elteltével aligha kezdeményezhet jogi eljárást bárki ellen is.
 • Szilvi
  A Google-nél be kell tartani az irányelveket, és akkor nincs semmi gond, de ez nem egy gazdagodj meg gyorsan a semmiből című játék, ez egy kis kiegészítésnek jó. Nekem évek óta fizet, igaz nem sokat.
 • Dienes Tamás
  Kedves Tamara!

  Lehet, hogy felül kellene vizsgálni a negatív hozzáállásod, mert azóta eltelt időben sokat fejlődött és tett a cég a siker érdekében. Ha kamu lenne a rendszer, gondolom pl. az amazon.com sem hirdetne rajta.

 • Kiszamolo
  Ez jó. Szerinted az Amazon egyenként megvizsgálja, hol hirdet? Vesz a Google-tól 40 ezer helyet, aztán ott hirdet, ahol megjelenik a hirdetése.
 • Bearni74
  Nos:

  Van a globalshare-nak ütemterve, van elérhetősége, és utána jártam részvénytőzsdén is jegyzik. Hmmm…
  Ha valaki hitetlen, vagy nem hisz valamiben ne kezdjen lejárató vagy negatív blogba.

  Valamint igen, ha valamiben nem hiszünk próbáljuk lejáratni, hátha más se fog bele. Igazi Magyar virtus. Aki meg hisz benne, azt úgysem érdeklik az ilyen lejárató blogok. aztán aki kitartó annak vagy bejön, vagy valóban csalódik. De ki tudja melyik oldal a jobb. Ha próbálkozik az ember akkor előbb utóbb valami majd csak bejön.

 • Kiszamolo
  Adsz tényeket is, vagy csak mondod?

  Hol van a részvény, mi az ISIN kódja, mi a névértéke, mi a cégértékelés, hol található a kibocsátói prospektus.

  Hitetlen…. Ez nem hit kérdése. Az is nagyon súlyos, hogy majd sokat próbálkozok, hátha az egyik nem csalás lesz. Ez az igazi buta magyar virtus

 • Zsombó
  Örülök hogy még vannak akiket érdekli az oldal részvényeket már lehet kapni, akit jobban is érdekli a dolog a skypen globallshare csoportot keresse fel.
 • summernight
  Csak nehogy véletlenül bejöjjön!!!
 • andreas
  sajnos valóban nagyon sok a szélhámosság,nagyon sok az átverés,de magát az üzleti rendszert a networking rendszert – ami a kapcsolatok alapján történő üzletépítés- is meg kell tanulni.Én már sok éve foglalkozom ilyesmivel, és pár dolog teljesen biztos:1. Nincsen egyetlen kattintásra gazdag leszel megoldás, mindenhol kell dolgozni.2.Meg kell nézni a cég alapítóit, a cégbejegyzést, a cég marketingjét, mert ha nem tesz valaki pénzt bele az induláskor akkor az nem tervez hosszú időre.3.el kell dönteni hogy gályázni akarsz egész életedben vagy megkeresed (és akkor meg is találod) a neked való tisztességes lehetőséget.4.Az utóbbi időben ez a szakma is tisztul már, sok szemét kihull a rostán, és 5.csak olyan emberekkel szabad dolgozni akik ott vannak a topon, és tőlük meg lehet és kell tanulni.6.Csinálni kell! Megmutatjuk hogyan.
 • Ma megszűnt a globalshare-s profilom.
  Nem én szüntettem meg.
  Reggel még be tudtam lépni, este már nem.
  Nem valószínű, hogy feltörték a fiókomat, mert ha a Facebookot törik fel, nagyobb kárt tudtak volna okozni.
  Ma értem el a 60 részvényt, ami az ígéret szerint kb 150 dollárt jelentett volna havonta.
  Kipróbáltam, nem fektettem sok időt bele, pénzt meg egyáltalán nem.
  Na, erről ennyit. 🙂
 • János
  hát az én Globalshare profilomat is öntörvényűen megszüntették kb 50 részvénynél és mivel már ketten vagyunk itt tuti átverés leszünk még többen is így hozzátéve egy év kemény tapasztalatom szerint nem lehet az interneten pénzt társat munkát stb találni csak átveréseket sajna silány jövőkép
 • Kovi
  BUÉK! Nem csak a Tied szűnt meg. Az enyém is, és sok ismerősömé is.
  Világosan látható, hogy minden olyan tagot egyszerűen törölnek, akiknek a részvénye már nem egy alacsony számot mutat. Az enyém 90 fölött volt. Tegnap rövid időre megjelent egy kiírás, hogy törölni fogják a fake felhasználókat létrehozó tagokat. Ezt még csak meg is érteném, de az ismerőseim közül senki nem hozott létre ilyeneket, mert mindenkinek tisztességes céljai voltak, de mégis töröltek mindenkit, hogy ne kelljen kifizetni semmit, amikor már bezsebelték az adataikat azoknak, akiket bevittünk. Ez megint egy orbitális csalás.

  Nagyon úgy tűnik, hogy magyar háttere van az egésznek. Rajta vagyunk, hogy kiderítsük. Már sok mindent tudunk.

 • Sárköziné Ági
  sziasztok! Engem a napokban zártak ki éppen a Globallshare programból! Értesítés nélkül ráadásul, ami szemétség szerintem! az Oka? Találtam az interneten erről a programról és tulajdonosáról pár dolgot, s mert szeretem az őszinteséget meg is kérdeztem tőle, amire választ nem kaptam persze! Sajnos rossz érzésem van, hogy nem csak én nem látok ebből az ígért pénzből semmit, hanem azok sem akiket nem zártak még ki! Részvényeid száma 132 Teljes becsült havi részesedésed $ 356,40 / hónap én így álltam most! Látom mást is kizártak!

  Éppen most nem regisztrálhatsz a Magyar Kedvezmény Kártya oldalán!
  Nagyon szégyellem, hogy ilyen emberek vannak az interneten és még MAGYAR is ráadásul! Undorító! Üdvözlettel Ági
  BOLDOG ÚJ ÉVET és Sokkal jobb programokat!

 • Zsombó
  Szia kovi az oldalnak legalább a fél tagját kitakarították mi is arra gyanakodtunk hogy feltörték az oldalt és tudjuk is ki lehetett.
  nagyon várom az infódat amit kiderítettél.