Új nap, új rekord

2018-06-29
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Az elmúlt napokban minden nap új rekordot döntött a forint, igaz, negatívat: egyre többet kell fizetni az euróért. Szerdán megvolt a 328 forint, tegnap a 329, ma sikerült átvinni a 330 forintos árfolyamot is.

Egyelőre nem látszik, hol a vége, főleg, hogy az MNB szűkszavúan csak annyit üzent, hogy nem különösebben érdekli a forint árfolyama.

Akár tippelhetnénk is, meddig fog még esni a forint árfolyama, mire lépni fog valamit a jegybank. Arra is lehet fogadni, hogy elég lesz egy kis lépés, vagy mindjárt 3 százalékpontot kell emelni egyetlen este alatt, mint 2003-ban és 2008-ban. Tegyék meg tétjeiket a hozzászólásokban. 🙂

(Aztán lehet, hogy a jegybanknak lesz igaza és magától visszatalál a forint árfolyama a korábbi helyére. Igaz, a cseh jegybank éppen most emelt negyedjére kamatot, az indoklás szerint az alacsony munkanélküliség, a túl gyorsan nővő bérek és a magas ingatlanárak miatt van erre szükség. Meglátjuk majd.)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram